K významu e-learningových kurzů realizovaných na FES - Svobodová, Gabriela; Charbuský, Miloš (Univerzita Pardubice, 2003)
Článek zahrnuje část teoretickou, popisující sociální a politický rámec celoživotního vzdělávání a část analyzující praktické aspekty tvorby kurzu.
Keywords: celoživotní vzdělávání; E-learning; kurzy