Správní dozor v problematice zbraní a střeliva - Křečková, Miluše (Univerzita Pardubice, 2004)
V první části jsou vysvětleny základní pojmy podle současné právní úpravy. Druhá část je zaměřena na historický vývoj a úpravu dozoru a dohledu. Třetí a čtvrtá část představuje již konkrétní postupy a příklady výkonu státní správy, potažmo sankce a ochranná opatření. Závěr shrnuje celkovou problematiku.
Adminstrative supervision in the issue of arms and ammunition
Keywords: Státní správa; dozor; dohled; zbraně; střelivo