Prevence a rizika v oblasti ochrany podniku v době pandemie - Salfická, Elena (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem této bakalářské práce je analýza prevence a rizik v podnicích v době pandemie a jejich následná komparace na základě zjištěných informací. Obsahem práce je vymezení základních pojmů a názvosloví z oblasti rizik, jejich prevence včetně metod analýzy a řízení. Dále zde také budu porovnávat preventivní opatření ve vybraných podnicích, a to konkrétně se zaměřením na zabezpečení proti šíření nákazy Covid 19.
Prevention and risks in a field of company protection during a pandemic
Keywords: preventivní opatření; riziko; analýza rizik; krizový management; pandemie; preventive measures; risk; risk analysis; crisis management; pandemic