Studium migrace látek z UV zářením vytvrzovaných systémů UV/VIS spektroskopií a kapalinovou/plynovou chromatografií - Kovalančík, Petr (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem této práce bylo sledovat množství migrujícího fotoiniciátoru a pojiva z UV zářením vytvrzovaného systému pomocí analytických metod UV/VIS spektroskopie a plynové chromatografie.
The study of migration of substances from UV cured systems by UV/VIS spectroscopy and liquid/gas chromatography
Keywords: fotoiniciátor; polymerace; UV-VIS; FTIR; plynová chromatografie; migrace; photoinitiator; polymerization; gas chromatography