Využití metody Balanced Scorecard na úrovni místních samospráv - Sejkorová, Karolína (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním návrhu zavedení metody BSC do strategického plánování ve vybrané obci. Součástí návrhu je také vytipování hlavních měřítek pro určení hodnocení úspěšné strategie. Práce dále charakterizuje metodu BSC jako nástroj strategického managementu a analyzuje její současné využívání na úrovni místních samospráv.
Use of the Balanced Scorecard Method at the Level of Local Authorities
Keywords: obce; strategický management; strategické plánování; strategický plán; Balanced Scorecard; Kostelec nad Orlicí; municipalities; strategic management; strategic planning; strategic plan; Balanced Scorecard; Kostelec nad Orlici