Modernizace železniční stanice Zdice a přilehlého traťového úseku - Vaněček, Roman (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci předkládá návrh rekonstrukce a modernizace koridorové železniční stanice Zdice. Navrhuje nové dopravní schéma a peronizaci stanice.
Keywords: železniční koridory; železniční stanice; rekonstrukce; modernizace