Analýza lidské komunikace a komparace vybraných druhů komunikace - Bergerová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se v práci zabývá problematikou lidského komunikování a jeho užití v praxi policistů a vedoucích pracovníků a následnou komparací vybraných druhů komunikace.
Analysis of human communication and comparison of selected kinds of communication
Keywords: mezilidská komunikace; Analýza; komunikační styly; vedoucí pracovníci; policie