Úloha radiologického asistenta u snímkování na lůžku - Nováková, Ivana (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá úlohou radiologického asistenta při snímkování na lůžku. Zabývá se možnostmi vyšetření pojízdnými RTG přístroji na odděleních. Popisuje jednotlivé úkony, které provádí radiologický asistent při vyšetření.
Role of radiology asistent at the bad
Keywords: radiology assistant; shootings bed; cellular mobile X-ray; ionizing radiation; radiology; radiologický asistent; snímkování na lůžku; mobilní pojízdný rentgen; ionizující záření