Obligace v České republice - Novák, Radek (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá obchody s obligacemi, jejich náležitostmi a vytvářením portfolia obligací.
Bonds in the Czech republic
Keywords: obligace; dluhopisy; kapitálový trh; cenné papíry; burza; portfolio