Deduktivní metody ve výuce organické chemie na středních školách s chemickým zaměřením - Kotlář, Karel (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor se v práci zabývá deduktivními postupy, které lze uplatnit ve výuce organické chemie na středních školách s chemickým zaměřením. Práce je členěna do kapitol dle typu chemického problému. Na závěr je uveden soubor úloh.
Keywords: pedagogika; výuka; metodiky; organická chemie; střední školy