Postupy pro zvýšení bezpečnosti při motoristických akcích z pohledu pořadatele - Podlesná, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je věnována motoristickému sportu a je zaměřená na automobilové závody, které jsou známé svoji nebezpečností pro účastníky i diváky. V práci jsou uvedeny jednotlivé motoristické akce a bližší zaměření na bezpečnost při pořádání automobilových závodů na veřejné komunikaci. Zabývá se zajištěním bezpečnosti všech zúčastněných.
Procedures to increase safety in motorsport events from the perspective of the organizer
Keywords: autosporty; rallye; bezpečnost; pořadatelé; motor sports; safety; organizer