Identifikace výrobních činností nepřidávajících hodnotu pro zákazníka - Suchý, Jan (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce má za úkol identifikaci výrobních činností nepřidávajících hodnotu pro zákazníka. Pro pochopení dané tématiky je práce koncipována tak, aby dostatečně vymezila základní pojmy od managementu výroby, procesů a přidané hodnoty až po konkrétní metody měření výkonnosti procesů a činností. V praktické části je provedeno měření a analýza neproduktivních činností ve společnosti Tyco Electronics s.r.o.
Identification of Production Activities without Added Value for Customers
Keywords: management výroby; výrobní procesy; přidaná hodnota; měření výkonnosti procesů a činností; production management; production processes; added value; performance measurement of processes and activities