Použití absorpčních materiálů pro snížení efektivní odrazné plochy cílů - Maleček, Jiří (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá možnostmi snižování a redukce RCS, obsahuje návrhy RAM.
Absorbing materials using for reduction of radar cross section
Keywords: absorbéry; tvarování cíle; odrazový koeficient