Návrh na zvýšení efektivity vnější komunikace firmy Bárta & Novotný, s. r. o. - Vajmarová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2011)
Cílem práce je analyzovat stávající stav vnější komunikace ve firmě Bárta & Novotný, s. r. o. a návrh na zvýšení efektivity vnější komunikace. Praktická část je zaměřena především na komunikaci s vnějším prostředím firmy a na zpětnou vazbu. Teoretická část obsahuje potřebné pojmy a definice z oblasti komunikace.
The proposal to increase the effectiveness of external communications company Barta & Novotny, Ltd.
Keywords: vnější komunikace; telekomunikace; komunikace; reklama; zpětná vazba; external communications; telecommunications; communications; advertising; feedback