Využití alternativní paliv v MHD - Vysloužilová, Silvie (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci analyzuje možnosti využití alternativních paliv v MHD.
Use of alternative fuels in public transport
Keywords: městská hromadná doprava; Alternativní paliva; spalovací motory; ekologie