Hodnocení prášivosti novinových papírů - Pátková, Radka (Univerzita Pardubice, 2006)
Studium parametrů ovlivňujících prášení novinových papírů a jejich vliv na kvalitu tisku. Analýza metod k hodnocení prášení novinových papírů.
Evaluation of newsprint linting
Keywords: novinový papír; kvalita tisku; fraktální analýza