Zásobovací logistika a její analýza ve vybrané firmě - Chocholová, Martina (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou zásobovací logistiky ve společnosti DUKLA - Strojírny Kolín, s.r.o. Jejím cílem je popis a seznámení s logistikou dané společnosti, jejími činnostmi a stanovení návrhů vedoucích ke zlepšení činností. Teoretická část práce je zaměřena na objasnění základních logistických pojmů, pojednává o problematice řízení zásob, zaměřuje se na hodnocení dodavatelů a na skladování zásob. Praktická část se věnuje charakteristice společnosti, analýze ABC, hodnocení dodavatelů a dále popisuje průběh skladování ve společnosti.
Analysis of supply logistics of concrete company
Keywords: Logistika; zásoby; analýza ABC; řízení zásob; hodnocení dodavatelů; skladování; Logistics; supplies; ABC analysis; stores management; classification of suppliers; stocking