Vlivy působící na hodnoty emisí u silničních vozidel vybavených zážehovými motory - Řešátko, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Diplomová práce je zaměřena na zkoumání různých konstrukčních i provozních parametrů z hlediska jejich případného vlivu na emise oxidu uhelnatého a uhlovodíků u osobních automobilů kategorie M1 vybavených zážehovými motory.
Effect impacting the level of emissions of road vehicles driven by internal ignition engines
Keywords: osobní automobily; Emise; spalovací proces; zážehové motory; měření emisí; statistická analýza