Postmoderní teoretik Umberto Eco - Blahová, Petra (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce popisuje tvorbu a literární činnost Umberta Eca, popisuje jeho postmoderní pohled na klasická témata literární teorie a přibližuje postupy jeho literární tvorby.
Postmodernische Theoretiker Umberto Eco
Keywords: Eco, Umberto; postmoderna; literární kritika; sémiotika; literární věda