Prostitutky a jejich vztah k rodině - Vosecká, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se v teoretické části zaměřuje na základní informace o prostituci. Pozornost je věnována vysvětlení pojmu prostituce, problematice právní úpravy, sociálním aspektům prostituce a rodině. Praktickou část tvoří kvalitativní výzkum, který byl uskutečněn pomocí interview se ženami provozujícími prostituci. Cílem výzkumu bylo nahlédnout do jejich vztahu s rodinou.
Prostitutes and their relationship to the family
Keywords: prostituce; historie prostituce; právní úprava prostituce; příčiny a důsledky prostituce; rodinné vztahy; nefunkční rodina; prostitution; history of prostitution; laws related to prostitution; causes and consequences of prostitution; family relations; non-functional family