Analýza nákupních činností ve společnosti Smurfit Kappa Czech, s. r. o., závod Žebrák - Vraný, Jan (Univerzita Pardubice, 2015)
Analýza nákupních činností ve společnosti Smurfit Kappa Czech, s. r. o., závod Žebrák je nástrojem k naplnění cíle této bakalářské práce, kterým je zlepšení těchto činností. V teoretické části jsou popsány a vymezeny jednotlivé nákupní činnosti. V praktické části je provedena analýza stěžejních nákupních činností, zejména hodnocení dodavatelů. Na základě výsledků analýzy jsou navrhnuty úspory a další doporučení.
Analysis of purchasing activities in the company Smurfit Kappa Czech, s. r. o., plant Žebrák
Keywords: hodnocení dodavatelů; Saatyho metoda; kritéria hodnocení; nákupní činnosti; ABC analýza; evaluation of suppliers; Saaty´s method; evaluation criteria; purchasing activities; ABC analysis