Účetní závěrka a uzávěrka v obchodní společnosti LAS autodoprava s. r. o. - Palatová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2013)
V mé bakalářské práci nazvané "Účetní závěrka a uzávěrka v obchodní společnosti LAS autodoprava s. r. o." je cílem sestavení účetní závěrky pomocí teoretických znalostí získaných studiem literatury a odborných publikací. Práce je dále zaměřena na konkrétní postupy a procesy sestavení účetní závěrky ve společnosti LAS autodoprava s. r. o.
Financial statements and the closing of the company
Keywords: účetnictví; účetní uzávěrky; účetní závěrky; rozvaha; výkaz zisku a ztrát; accountaing; financial statements; financial accounts; balance; profit and loss report