Konkurenční výhoda firmy Everel - Kupka, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
V současné době "dravé" tržní ekonomiky je třeba věnovat mnohem více pozornosti pojmům jako konkurence, konkurenceschopnost či úspěch na trhu. Cílem této práce je provést teoretický i praktický rozbor konkurenční výhody na pozadí firmy Everel, kterou lze zařadit do skupiny malých a středních podniků.
Competitive advantage by the company Everel
Keywords: Competition; competitive advantages; small business; analyse of company; financial analyses; middle business; Konkurence; Konkurenceschopnost; konkurenční výhody; malé podniky; finanční analýzy; střední podniky