Software pro vykazování výroby elektrické energie z fotovoltaických panelů - Vondrouš, Petr (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této práce je vytvoření softwaru pro evidenci, vykazování a fakturaci výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů. Po krátkém úvodu do legislativy výroby elektřiny z fotovoltaických panelů, jsou porovnány konkurenční produkty a nakonec je popsán vznik vlastního softwaru.
Software for reporting electricity production from photovoltaic panels
Keywords: výroba elektřiny; energetický regulační úřad; fotovoltaika; Delphi; Firebird; electricity production; photovoltaic; Delphi; Firebird