Stanovení rozpustných křemičitanů pomocí izotachoforetické analýzy - Kederová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce byla zaměřena na optimalizaci podmínek izotachoforetického stanovení křemičitanů v roztoku a aplikaci navrženého operačního systému na praktické vzorky.
Isotachophoretic determination of soluble silicate
Keywords: křemičitany; stanovení; izotachoforéza