Vsádková dialýza anorganických kyselin 1 - Körösová, Mária (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce se zabývá vsádkovou dialýzou kyseliny sírové pomocí membrány Neosepta AMH. Měření se provádělo při různých koncentracích kyseliny sírové a při různých intenzitách promíchávání kapaliny.
Batch dialysis of anorganic acids 1
Keywords: iontově-výměnné membrány; vsádková cela; difuzní koeficienty; difuzní dialýza