Sociální péče o těžce zdravotně postižené v Pardubicích - Kasalová, Hana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce mapuje součastnou situaci v poskytování sociální péče těžce zdravotně postiženým a hledá nové možnosti v této oblasti.
The Social care of the seriously disabled people in Pardubice
Keywords: sociální zabezpečení; sociální péče; sociální dávky; ústavní péče; mimořádné výhody