Vznik systému městské hromadné dopravy v Bohumíně - Malá, Martina (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato diplomová práce se věnuje problematice vzniku městské hromadné dopravy ve městě Bohumín. Zabývá se analýzou současného stavu na území města. Součástí práce jsou návrhy na možné linkové vedení městské hromadné dopravy a zhodnocení jednotlivých variant. V poslední části se diplomová práce zabývá výběrem vhodné varianty.
Introduction of urban public transport system in Bohumin
Keywords: Bohumín; dotazník; jízdní řády; městská hromadná doprava; provozní náklady; questionnaire; timetables; urban public transport; operating exprese