Návrh změn systému zásobování pohonnými hmotami u 24. základny dopravního letectva - Sedlák, Michal (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá systémem zásobování pohonnými hmotami u 24. základny dopravního letectva. Autor nejprve analyzuje současný stav tohoto systému. Na základě provedené analýzy navrhuje změny s využitím metody multikriteriální analýzy. Změny se týkají především navržení obměny vozového parku. Dále je navržena změna u stacionárního výdejního systému pohonných hmot. Také je navržena změna ve struktuře a rozmístění zaměstnanců.
Draft of the changes the system of supply by fuel at the 24th air transportation base
Keywords: cisternová vozidla; doplňování; letiště; pohonné hmoty; vozový park; změna vozového parku; Tank vehicles; complementing; airport; fuel; car pool; changing of the car pool