Motivace ve výuce chemie - Černohorský, Petr (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce by měla sloužit jako pomůcka k vhodnému motivování látky ve výuce chemie i jako výchozí studie, která zachycuje současný stav poznání v oblasti motivace ve vyučování.
Keywords: pedagogika; Motivace; motivace žáka; didaktika chemie; výuka chemie