Míchání přímých barev v ofsetovém tisku - Buldrová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2006)
Studium recepturování barevných odstínů. Hodnocení reflexních spekter, denzit a CIELAB parametrů. Navrhnutí postupu pro recepturování odstínů dvou procesních barev.
Bending of offset inks
Keywords: barvy; vnímání barvy; míchání; ofsetový tisk