Robot řízený mikrokontrolérem - Křivský, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací malého samostatně se pohybujícího mobilního robota ovládaného mikrokontrolérem. V teoretické části práce je popsána problematika mobilních robotů a rozbor jejich hlavních částí. Praktická část obsahuje popis konstrukce malého mobilního robota a software pro něj.
Robot controlled by microcontroller
Keywords: robots; PWM; ATmega8; display; LED; ISP; programming; roboti; displej; programování