Zklidnění dopravy na části Kateřinského předměstí v Chrudimi - Paulus, Jiří (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zabývá zklidňováním dopravy na části Kateřinského předměstí v Chrudimi. Autor, podle zadání Městského úřadu v Chrudimi, připravil několik variant jak eliminovat tranzitní dopravu vedoucí přes řešené území a vhodně zorganizovat dopravu v řešené oblasti. Autorem navržené varianty byly veřejně projednány a nejvhodnější varianta bude pravděpodobně realizována.
Traffic calming on the part of Catherine suburb in Chrudim
Keywords: Chrudim; zklidňování dopravy; zóna 30; cyklistická doprava; traffic calming; cycling