Rozbor trhu telekomunikačních služeb v České republice - Šimunková, Jana (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se zabývá rozborem trhu telekomunikačních služeb v České republice. Teoretická část je věnována historii telekomunikací, právní úpravě a charakteristice telekomunikačních služeb a segmentům. V praktické části jsou zmíněni vybraní poskytovatelé telekomunikačních služeb a jejich nabídka služeb. Na základě zjištěných dat je provedeno srovnání a následné zhodnocení.
Analysis of the market for telecommunication services in the Czech Republic
Keywords: telekomunikace; právní úprava; telekomunikační trh; telekomunikační služby; segmenty; telecommunication; legislation; telecommunication market; telecommunication services; segments