Auswirkungen kultureller Unterschiede auf die deutsch-tschechischen Geschäftsbeziehungen - Moučková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá problematikou odlišností české a německé kultury a jejím vlivem na česko-německé obchodní vztahy.
Vliv kulturních odlišností na česko-německé obchodní vztahy
Keywords: Obchodní vztahy; kulturní rozdíly; Česko; Německo