Vliv hazardu na míru kriminality v krajích České republiky - Doubková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá vývojem hazardu v krajích České republiky. Je zde obsaženo teoretické vymezení problematiky, včetně právní úpravy. Práceš analyzuje vliv zavedení nového zákona, který omezuje hazard, na míru kriminality a dále hodnotí aktuální situaci v České republice v dané problematice.
Influence of hazard on crime rate in regions of the Czech Republic
Keywords: hazard; technické zařízení; regulace; zákon o hazardních hrách; míra kriminality; hrubý domácí produkt; hazard; technical device; regulation; gambling law; crime rate; gross domestic product