Komparace nabídky bankovních služeb vybraných bank - Pakostová, Darina (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce je věnována komparaci bankovních služeb vybraných bank. Základem práce je nabídka produktů pěti různých bank působících na bankovním trhu v České republice. Důraz je kladen na provedení analýzy nabídky bankovních služeb a komplexní vyhodnocení nejvýhodnějších produktů a bankovních ústavů.
The comparison of offer bank's services in selected banks
Keywords: bankovní služby; bankovní poplatky; bankovní produkty; komparace; banky