Dentální hygiena dětí předškolního věku - Kuželová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce je zaměřena na úroveň dentální hygieny dětí předškolního věku. Teoretická část se zabývá shrnutím nejnovějších poznatků a doporučení v péči o dutinu ústní dětí předškolního věku. V praktické části jsou zhodnoceny výsledky kvantitativního dotazníkového šetření, zaměřeny na faktory ovlivňující orální zdraví předškolních dětí.
Oral hygiene in pre-school children
Keywords: dental hygiene; dental caries; preschool age; schemes promoting dental health; dentální hygiena; zubní kazy; předškolní věk; programy podporující zubní zdraví