Příklady využití vlakotramvají v praxi - Drdla, Pavel; Brejcha, Radim; Štěrba, Roman (Milan Sedlák, 2019)
Tento článek navazuje na článek s názvem „Vlakotramvaj jako alternativa pro dopravní obslužnost“. Uvádí konkrétní příklady z některých evropských zemí.
Examples of Tram-Train in Praxis
Keywords: vlakotramvaj; železniční doprava; dopravní subsystémy; dopravní obslužnost; Tram-Train; railway transport; transport sub-systems; transport service