Úloha zahraničních investic v ekonomice ČR - Kučerová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce se zabývá významem přímých zahraničních investic pro ekonomiku ČR. Dopady na vývoj zaměstnanosti, platební bilance, konkurenceschopnosti, hospodářském růstu atd.
Role of foreign investments in economy of the Czech republic
Keywords: Investments; Investment incentives; Investice; CzechInvest; Investiční pobídky