Kalkulace v poloprovozní výrobě v SYNPO, a.s. Pardubice - Dostál, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá problematikou vyčíslení nákladů hospodářského střediska Poloprovoz za rok 1996 a sestavením výsledné kalkulace na výrobky daného střediska v podniku Synpo, a.s. Pardubice. Cílem práce bylo přiřadit všechny náklady související s poloprovozní výrobou na dané středisko, určit hospodářský výsledek střediska Poloprovoz a určit výsledné kalkulace na všechny výrobky, které byly v roce 1996 vyráběny.
Calculation in semioperational producing in SYNPO, a.s. Pardubice
Keywords: poloprovoz; Náklady; výrobky; výsledná kalkulace; SYNPO Pardubice