Rizika pojištění kvality - Kovaříková, Radka (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce pojednává o obecných pojmech z oboru pojišťovnictví, o riziku a o kvalitě neboli jakosti. V prvních kapitolách jsou rozebrány základní pojmy. Bakalářská práce se dále zabývá problematikou pojištění ve výrobních firmách a zkoumá certifikaci ISO norem ve výrobních firmách.
Risk insurance of quality
Keywords: pojištění; riziko; kvalita; ISO normy; insurance; risk; quality; ISO standards