Nástroj pro tvorbu dokumentace PL/SQL kódu - Kropáček, Filip (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na vytváření nástroje a metodiky pro vytváření dokumentace PL/SQL kódu, který má stejnou syntaxi jako nástroj JavaDoc. Je popsáno, jak se nástroj implementoval a jak se má správně obsluhovat. Dále v práci jsou popsány vybrané, již vytvořené, nástroje pro vytváření dokumentace v oblasti programovacích jazyků i konkrétně zaměřené na jazyk PL/SQL. Zaměřuje se na jejich charakteristiku včetně výhod a nevýhod spojené s jejich užíváním.
Documentation tool PL / SQL code
Keywords: PL/SQL; JavaDoc; dokumentace; databáze; Oracle; PL/SQL; JavaDoc; documentation; databases; Oracle