Moglichkeitender Zusammenarbeit von Schule und Familie - Stixová, Veronika (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá možnostmi spolupráce rodiny a školy na našich a školách v Bavorsku.
Keywords: Spolupráce; rodiče; Učitel; výuka