Tištěná elektronika - OLED - Valigura, Marek (Univerzita Pardubice, 2015)
Táto bakalářská práca sa zaoberá súhrnom informácií a vedomostí o aplikácii tlačových technik při výrobe OLED.
Printed electronic - OLED
Keywords: OLED; tlačená elektronika; luminiscenčné zariadenia; svetelná zariadenia; printed electronics; luminescent devices; light devices