Návrh marketingového komunikačního mixu - Ševčíková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovým komunikačním mixem a vizuálním stylem firmy pro vybrané fitness centrum. V práci jsou popsány jednotlivé nástroje marketingového komunikačního mixu. Navazující část se zaměřuje na jeho zhodnocení pomocí zvolených analýz. Jsou zde popsány jednotlivé grafické prvky a jejich zásady tvorby a užití. V závěrečné části je navržen marketingový komunikační mix a odvozené online i offline prvky vizuálního stylu.
Proposal of Marketing communication mix
Keywords: marketing; marketingový mix; komunikační mix; logo; vizuální identita; grafický manuál; marketing; marketing mix; communication mix; logo; visual identity; graphic manual