Dopady zavedení EDI ve firmě Lindab - Marvan, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce je zaměřena na problematiku zavádění EDI ve firmě Lindab. V teoretické části je vymezena historie, základní prvky EDI a ekonomický pohled na zavedení. V praktické části se práce zaměřuje na analýzu současného stavu ve firmě Lindab. V závěru na základě zjištěných skutečností je navržen soubor možných řešení, opatření a doporučení pro zlepšení současného stavu ve firmě.
Impacts of implementation EDI in company Lindab
Keywords: EDI; objednávka; XML; VAN operátor; úspory; SWOT analýza; EDI; order; XML; VAN operator; savings; SWOT analysis