The communicative approach: learners' perspective - Dvořáková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá komunikativním přístupem ve výuce anglického jazyka z hlediska studentů. V teoretické části pojednává o charakteristických atributech dospělých studentů a o hlavních rysech komunikativního přístupu. V praktické části popisuje výsledky výzkumu provedeného na malé skupině dospělých studentů. Cílem práce bylo potvrdit či vyvrátit hypotézu, že nelze ve výuce spoléhat výhradně na jednu metodu/přístup.
Komunikativní přístup: pohled studentů
Keywords: Anglický jazyk; výuka; Komunikace; Motivace; výuka dospělých