Analýza možností obměny vozového parku osobních vozidel vozidly s alternatevním pohonem - Nerad, Boris (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza možností alternativních pohonů vozidel, hodnocení a porovnání vzorového autoparku podniku.
Analysis of possible exchanging of the fleet of duty cars for the alternative-powered cars
Keywords: osobní automobily; pohonné hmoty; Alternativní paliva; bioplyn; elektřina; ekologické hledisko