Analýza a hodnocení poruchovosti zabezpečovacích zařízení (přejezdových, popř. staničních) ve vybrané oblasti železnice za určité období. - Sekyra, Michal (Univerzita Pardubice, 2016)
Předmětem bakalářské práce: "Analýza a hodnocení poruchovosti zabezpečovacích zařízení (přejezdových, popř. staničních) ve vybrané oblasti železnice za určité období " je analyzovat poruchovost reléově a elektronicky zabezpečených přejezdových zařízení na trati Jaroměř Stará Paka za roky 2012 až 2014. Dále je hlavním bodem této práce porovnání výsledků poruchovosti reléově a elektronicky zabezpečených přejezdů.
The analysis and evaluation of the failure rate of the rail interlocking equipment (in level crossings or stations) in the particular area and period of time.
Keywords: analýza poruchovosti; poruchovost; bezporuchovost; spolehlivost; pohotovost; přejezdové zabezpečovací zařízení; železniční zabezpečovací zařízení; analysis of failure; failure; reliability; dependability; availability; level crossing safety equipment; railway signaling equipment